Het Polderhuisje ontstond enkele jaren geleden als een droom samen met mijn vrouw, Kathleen, geboren en getogen in het Meetjesland. Ikzelf ben geboren in Kapelle- Biezelinge, Zeeuws-Vlaanderen.

Mijn vrouw was reeds 20j werkzaam als begeleider van kinderen met beperking en in het onderwijs. Later volgde zij de opleiding tot kindercoach. Door medische uitdagingen moest zij even haar job en deze dromen opbergen maar ik bleef investeren en spelen met de gedachte hoe ik dit alvast kon opbouwen naast mijn job.

Ook ik volgde workshops en cursussen rond kinderanimatie en activiteiten en toen we verhuisden naar De Kruispolderstraat was de naam een logische keuze: Het Polderhuisje werd geboren!

Verder zijn wij ook gewoon ouders, ik heb al twee volwassen exemplaren die al helemaal hun eigen weg vonden (fiere vader, ja), Nick en Madelief, en in huis zijn er nog Simon (12) en Lucie (8,5).

Met ons Polderhuisje willen we vooral de ouders bereiken die hun kind via een kamp of activiteit een onbezorgde tijd willen bezorgen, vol plezier, avontuurlijke uitstappen, spelen, uitdaging, leren: hoe iets te maken, te verzorgen, samen spelen, leren oplossen wat niet lukt...

we leven met de seizoenen: na regen komt zonneschijn, na winter de zomer...we houden van de zon maar we zijn niet bang van een beetje regen: die helpt alles groeien en bloeien rondom ons. 

Blijf onze website regelmatig bezoeken voor al onze nieuwe ideeën!

Van Harte Welkom in ons kleine speelparadijs! 

Edwin